Organisatie

BewindvoeringZorg is een praktijk voor bewindvoering, mentorschap en curatele, gestart in 2017. Gespecialiseerd, maar soms daarbuiten, in dienstverlening binnen de sector Zorg & Welzijn.

Wij geven u graag meer informatie over wie wij zijn (hieronder),


Wie zijn wij

Raymond FokkensMijn naam is Raymond Fokkens, afkomstig uit Den Haag en ik woon samen met mijn gezin in de Bollenstreek, de fleurigste regio van ons land. Ik werk al vanaf 1984 in én voor de zorg- en welzijnssector. Mijn opleiding heeft mij de kennis en vaardigheden gegeven voor het adviseren van organisaties en personen, met name op het gebied van organisatie- en HRM-verbeteringen. Bij mijn werk kan ik de ervaring met de zorg- en welzijnssector nuttig inzetten. Door regelmatige scholing en studie blijf ik op de hoogte van de actualiteiten voor mijn werk.

Naast mijn professionele werk ben ik maatschappelijk betrokken geweest als vrijwilliger bij de noodhulp van het Rode Kruis, was ik voorzitter van de kerkenraad in Den Haag en daarna lid van het landelijk bestuur van de Remonstrantse kerk. Ik vind het belangrijk om mijn werk met het oog op de individuele cliënt en met zorgvuldigheid uit te voeren.


Els Joor - van OmmenIk ben Els Joor, geboren in Oegstgeest en sinds 9 jaar woonachtig in de Bollenstreek met mijn man en kinderen. Ik heb 10 jaar ervaring als maatschappelijk werker in de ouderenzorg. Hierdoor heb ik ervaring met de verschillende partijen en instanties rondom de zorg van de cliënt. Met elkaar samenwerken is in mijn ervaring belangrijk om de cliënt het beste van dienst te kunnen zijn.

Mijn hoofdstudie is HBO maatschappelijk werk met focus op ouderenzorg en vele cursussen waaronder een propedeuse verpleegkundige, bewindvoering, gesprekvoeringmethoden en ziektebeelden (CVA, dementie, Parkinson, etc.). In combinatie met mijn werkervaring beschik ik naast financiële kennis ook over kennis over hoe om te gaan met de cliënt. Dit is nodig om elkaar goed te begrijpen, aandacht te geven en hulp te bieden.


Mijn naam is Lisette van der Maden. Een enthousiast en energiek persoon met een grote interesse in de mensen die ik ontmoet. Ik houd ervan om orde te scheppen waar wanorde heerst. Samen met mijn man zijn wij de ouders van twee eigenzinnige tieners, die maken ons leven extra verrassend. Ik ben vaak actief bezig in mijn vrije tijd en ben niet zo goed in stilzitten. Skeeleren, hardlopen of fietsen doe ik het liefst. Bij BewindvoeringZorg werk ik graag mee om de mensen, die het zelf (even) niet meer kunnen, te helpen om hun financiële situatie op de rails te krijgen.


Mijn naam is Esther Kroon – van de Giessen, woonachtig in omgeving Alphen a/d Rijn met mijn man en zoons. Met mijn opleidingen als bedrijfsadministratie en sociaal maatschappelijk dienstverlener, ervaring in de incasso branche en gehandicaptenzorg zet ik mij graag in voor de medemens. Daarnaast ben ik vrijwilliger (geweest) als buddy en voor Care4Neo.

Al deze kwaliteiten zal ik inzetten bij BewindvoeringZorg om de mensen te kunnen ondersteunen.


Jacky, de praktijkhond  Ik ben Jacky, de praktijkhond. Ben vooral op maandag en dinsdag aanwezig.


Wilt u meer weten of nader kennismaken? Ga dan snel naar de pagina Contactgegevens om een afspraak te maken.